Dreptul Muncii

Să vă cunoașteți drepturile pe care le aveți în calitate de angajat, este foarte important pentru dumneavoastră. Cele mai multe persoane nu cunosc modalitățile de rezolvare a problemelor ce apar ca urmare a unei concedieri, lichidări care nu corespund drepturilor avute, în fața unui abuz la locul de muncă şi altor probleme ce pot apărea precum, invaliditate, incapacitate de muncă datorată unor factori de sănătate, reducere salarială sau sistarea drepturilor bănești.

De aceea este foarte important să contaţi pe ajutorul unui specialist în acest domeniu care să cunoască problema în profunzime şi care să vă poată apăra în faţa oricărui obstacol.

Dreptul muncii este ramura dreptului care înglobează o multitudine de ipoteze relaţionate cu locul de muncă. Din acest motiv este important să puteţi conta pe ajutorul unui departament de profesionişti, avocaţi, consilieri şi manageri care nu numai că studiază constant, dar își şi actualizează mereu informaţiile.

Cunoaştem şi suntem conştienţi de numărul mare de legi, decrete, circulare şi alte norme care sunt înlocuite de către altele, sau pur şi simplu modificate.

Cabinetul Individual de Avocatură « Sorin Mihai Moroianu » se conformează cu această sarcină, obligaţia de a revizui şi actualiza constant normele aplicabile în dreptul muncii, pentru a putea oferi cel mai bun serviciu clienţilor noștri, o garanţie totală de eficacitate şi soluţionare.